Contractenrecht

       Contractenrecht is de bron van de overeenkomsten die dagelijks worden gesloten. Een advocaat contractenrecht kent de ins en outs van de wetgeving en rechtspraak over contracten. Een excellent contract moet het uitgangspunt zijn. Een gespecialiseerde advocaat contractenrecht van Blenheim staat voor u klaar.

       Neem contact op

       Contractenrecht

       Specialist contractenrecht

       Een contract moet zoveel mogelijk regelen om geschillen te voorkomen. Dat vraagt gedegen juridisch werk van een advocaat. Dat mag u ook verwachten van een advocaat. Wij staan graag 24/7 klaar voor klanten die contracten afsluiten en daarbij hun risico’s en financieel belang zo goed mogelijk geregeld willen hebben. Voor degene die internationaal zakendoen hebben wij Engelstalige specialisten die contractenrecht in Nederland op een hoger niveau getild hebben. En mocht een contract niet afdoende zijn of doet zich een incident of schadegeval voor dan doen wij de procedure voor u. Contracten en procederen over contracten vraagt gedegen kennis en expertise van de advocaat die uw zaak behandeld. Een contractspecialist van Blenheim is daarvoor de juiste partij.?

       Juridisch advies over contracten

       De meeste juridische procedures gaan in de praktijk over contracten. Schade, wanprestatie, onbetaalde facturen, aansprakelijkheid, gebrekkige of te late levering zijn vaak aan de orde. Daarbij is het van belang van meet af aan een goed strategie te kiezen en de juiste stappen te zetten. De contractspecialisten van Blenheim adviseren snel over kansen, risico’s en de juridische mogelijkheden bij een geschil over een contract, en over kwesties van aansprakelijkheid en schadevergoeding die om een passende oplossing vragen. Dat kan tot allerlei procedures leiden waar u goede bijstand van een advocaat bij nodig heeft.

       Waarom kiezen voor Blenheim?

       • U krijgt een inschatting van uw juridische positie?
       • We maken een plan van aanpak met inschatting van kansen, kosten/baten en risico’s
       • In spoedeisende situatie komen we snel voor u in actie?
       • Als klant van Blenheim krijgt u proactief advies
       • Indien onderhandelen niet werkt stappen we naar de rechter

       Wilt u meer weten over Contractenrecht?

       Laat uw mail of telefoonnummer achter en een van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op.

       Neem contact op

       Gepubliceerde Artikelen

       99re这里只有精品视频